Rörigt

Huu, nu börjar det kännas stressigt fast det är lång tid kvar. Bokade flygbiljetter för hund och familj igår så nu är den biten klar. Det känns bra att veta när man åker för det är ju ändå det som styr när flyttlass osv ska gå.

Hade besök av en flyttplanerare idag och gick igenom vad vi skulle ha med oss. Igårkväll pratade vi igenom vad vi skulle ha med oss och det var inte mycket…till idag, då insåg man att det blir dyrt! Flytten ner till Dubai blir inte billig.

Senare idag kommer en ny mäklare hit och tittar, det ska bli kul att se vad han tror. Han verkar lite rappare och piggare så vi får se. En sak är dock säker och det är att mäklare kan ta betalt utan att skämmas! Dom är svin dyra!!!

Igår var jag på resande fot och fick spendera 3 1/2 timme på flygplattsen i Helsingfors för att vi har snikbiljetter på företaget…Nåja det är inte hela världen, jag fick en bra lunch och även lite tid att rensa mailen.

 Nej nu känns det olidligt att vänta på att få flytta ner…

Advertisements

About SunSeeker

I was born in Sweden and I spent 1 year in Tanzania and another 4 years of my childhood in Ethiopia. Now days I live in Sweden and fight the winter and rainy summers every year... I make my living by working as a Technical Sales Rep. (PreSales) with in the IT industry.
This entry was posted in Typical Day. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s