Snart Söndag!

Det känns lite konstigt att gå och vänta på att det blir söndag! Man brukar ju normalt inte direkt längta efter söndag men denna söndag har jag väntat på i över två veckor nu!

Har haft grymt mycket att göra på jobbet den här veckan och så har jag haft besök av en kollega från Tel Aviv den här veckan vilket tagit upp en del kvällar också! Vi har haft superkul! Vi var ute och partade i måndags och i går så nu känner jag mig riktigt sliten. Man pallar ju inte riktigt med att parta flera dagar i veckan längre.

Nu har jag börjat titta på olika områden att bo i nere i Dubai. När vi åker ner nästa vecka så hade vi tänkt att vi skulle hinna se 4 olika områden så man har något att utgå ifrån. Det ska bli riktigt spännande.

Vi har nu dividerat fram och tillbaka hur vi ska göra med huset om vi flyttar och vi tänkte ju först hyra ut det men nu bestämde vi oss för att sälja. Imorgon så kommer en mäklare och tittar och då ska det bli kul att se vad hon tror man kan få bör huset.

Advertisements

About SunSeeker

I was born in Sweden and I spent 1 year in Tanzania and another 4 years of my childhood in Ethiopia. Now days I live in Sweden and fight the winter and rainy summers every year... I make my living by working as a Technical Sales Rep. (PreSales) with in the IT industry.
This entry was posted in Typical Day. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s