Nedräkning

Helt otroligt vad tiden går sakta nu, den kryper fram och varje sekund känns som en minut.
Men nu är det bara en vecka kvar tills man sitter på flyget ner till Dubai! Det ska bli fantastiskt att se och uppleva Dubai! Framför allt så ska det bli kul och se om bilden av Dubai som man fått genom att läsa massor om stället blir den samma eller hur man upplever det.
Äntligen skickat in alla papper och foton för internationellet körkort i alla fall.
Börjar bli riktigt sugen på en golfrunda nu, måste nog få till en snart det börjar ju gå mot slutet av sommaren så snart är det slutspelat för i år.
Patrik, en kompis har precis varit i USA och där köpte han en iPod och Bose lurar till mig så det ska bli kul att åka in till kontoret och träffa honom så man får lite leksaker, vem vet kanske tiden går lite snabbare då?

Idag så ska vi städa och rensa ut i två rum hemma. Det börjar bli dags att få lite ordning och reda hemma. Jag har tröttnat på att ha ett ”varulager” hemma…det är prylar till förbannelse i varje rum. Förra helgen rensade vi ut ett förådsrum och det blev nästan en släpkärra full med skrot så det ska bli kul och se vad dagens resultat blir.

Advertisements

About SunSeeker

I was born in Sweden and I spent 1 year in Tanzania and another 4 years of my childhood in Ethiopia. Now days I live in Sweden and fight the winter and rainy summers every year... I make my living by working as a Technical Sales Rep. (PreSales) with in the IT industry.
This entry was posted in Typical Day. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s